onsdag 13 juli 2011

Flipp eller flopp?

  

Ligger i sängen och tänkte att jag skulle göra ett sista blogginlägg innan det är dags att krypa till kojs (ett tag sedan jag använde det utrycket...börjar bli gaggig). Larmet är på och dörrarna låsta. Alla gaskaminer avstängda och brasan glöder knapt. Någon axar en sportbil någonstans i Parkhurst och jag hoppas att han missar någon av de fina små guppen (som alltid jag missar). Sikken tant jag har blivit...klockan är inte ens 10 och jag ligger i sängen och förbereder mig på min skönhetsömn....haha!

Imorgon är det generalrep i Soweto och förhoppningsvis så är alla tjejerna på plats. Nästa helg smäller det! Pirrigt men kul! Jag är rädd för två saker. 1. Att tjejerna inte dyker upp och att uppvisningen blir platt fall. 2. Att alla tjejerna dyker upp och har ansträngt sig till max...men inga gäster kommer. Jag vet att man inte kan göra mer än sitt bästa men mina nerver/hormoner gör det inte lättare. Ibland vill jag bara krypa under täcket och gömma mig. Lite stolt är jag dock...jag har lyckats locka dit en "kändis". Noni Gasa som lovat att dyka upp och kanske ta med någon kändsivän. Visst är hon cool ==>

Fick precis ett SMS från finaste Malin Knave! Tack tjejen det värmer att ni tänker på oss :-) Jag tänker på aporna lite varje dag...önskar att ni var här, se till att komma hit snart!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar