torsdag 5 maj 2011

Kära Stockholm & Hallsta !!!

Nu har det inte bloggats på länge!!! Jag har kanske haft den bästa påsken på länge för vad kan vara bättre att få vara med familj och vänner under denna familjehögtid...och att få överraska så att mamma sätter vinet i vrångstrupen är ju bara en bonus =)

Fabbe och jag bestämde oss ganska sent för att Namibia fick vänta och att Stockholm/ Hallsta fick vara de hetaste resmålet! En aning trötta efter en 24h resa (förseningar från Joburg och missat plan i München) kom vi äntligen till Kicki och Peters lght på Surbrunnsgatan.....jag tror att jag lätt sprang runt i 20 min och bara jublade och njöt av att vara på svensk mark och i vasastan. Dagen till ära (eller påsken till ära) så bjöd ju Stockholm på det finaste vädret ever!!! 

Efter en snabb dusch så var det dags att bege sig till päron, syster, Anders samt Mika och Johnny som hade påskmiddag på söder. Den enda som var ovetandes om vår ankomst var min kära mor som blev en aning chockad. 

Resten av helgen var bara helt underbar...vi bara strosade runt och njöt av sällskapet samt inhandlade en och annan bäbispryl...saknaden av H&M och Zara är total i SA!

Måndag var det dags att åka till Hallsta och nästa kramkalas...vi fick ett varmt mottagande av Sveno och Anna som bjöd på goda Italienska delikatesser och skämde bort oss något helt enormt (som vanligt). 

Veckan flöt på med utflykter till Västerås (för mer bäbiskläder), strosande på Strömsholm, cykelturer längs med kanalen, innebandymatcher med yngsta tallangen Pedrazzi (länge sedan jag varit så nervös), promenader i Hallsta centrum (yeah!), valborgsmiddag hos Karin och Magnus samt en snabbvisit till Stockholm för en promenix i Haga med Malin och Peter samt en helt superskön lunch med kravallaporna + respektive (saknade dock Erik, Maria och Klas!!!).

1 maj flög vi tillbaka till München där Fabbe hoppade av för att åka till Österrike på kurs. Vi hann dock med en första maj lunch i stan och en riktigt härlig promenad i en park undertiden som vi filosoferade om livet och pyrets framtida möjligheter. 

VÄRLDENS BÄSTA PÅSK HELT ENKELT!!!

Dags för fotobevis...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar